Assortiment

Een leven lang Galvanitas schoolmeubelen

Schoolmeubelen van Galvanitas gaan vaak een leven lang mee. We gebruiken hoogwaardige materialen als Topalit® tafelbladen en Carbonwood stoelzittingen op stoere onderstellen. Hierdoor blijven onze leerlingstoelen en leerlingtafels langer als nieuw. Ons schoolmeubilair staat garant voor minimaal twintig jaar gebruiksgemak. Bovendien zijn er nauwelijks onderhoudskosten.

Om de inrichting van uw school compleet te maken bieden wij u, naast het eigen Galvanitas assortiment schoolmeubelen, ook het nodige projectmeubilair. Voor de inrichting van uw teamruimte, leerplein, overblijfruimte, kantoren, ontvangsthal, receptie, BINAS lokalen, auditorium en directiekantoor bent u bij ons aan het goede adres.

Galvanitas levert u dus de complete inrichting voor uw school van A tot Z. Wij begeleiden uw project van advies tot en met realisatie. Graag doen wij dit door in een vroegtijdig stadium met u aan tafel te gaan om uw project te bespreken. Met uw wensenpakket als vertrekpunt, gaan wij aan de slag. Wij vertalen uw onderwijsvisie en identiteit naar een 1e  interieurontwerp. Door u de voorgestelde inrichting 3D te visualiseren en presenteren, bent u gegarandeerd van de inrichting welke u voor ogen had! Onze studio voor styling & design helpt u hierbij!

Galvanitas Schoolmeubilair
Galvanitas Schoolmeubilair
Galvanitas Schoolmeubilair
Galvanitas Schoolmeubilair

Perfect zittend meubilair, veilig gestyled

Kenmerkend voor een goed Galvanitas design? Perfect zittend, veilig en goed gestyled en vanzelfsprekend conform de norm voor schoolmeubilair. Het mooiste bewijs voor de tijdloosheid van ons meubilair is dat we recent een aantal van onze mooie producten uit de jaren ‘50 en ’60 opnieuw en succesvol in productie hebben genomen.

Stoelen S16 en S17 van Galvanitas kunnen inmiddels als “Dutch design klassiekers” worden aangemerkt. Voor de scholen zijn deze klassiekers uiteraard bij Galvanitas zelf verkrijgbaar. Het zijn de ideale producten om uw nieuwe teamruimte of die leuke kantine in de gewenste sfeer te brengen.

Vraag ons om de de kleurmogelijkheden van onze klassiekers!

Bekijk het aanbod van ons meubilair zoals het UPP-concept, Livingstone, Marco Polo en Stanley.

Galvanitas, dan zit je goed!