Nieuws

Schoolinrichter

Als schoolinrichter zorgen wij er niet alleen voor dat u een schoolinrichting kiest, die past bij uw onderwijsvisie en identiteit. Ook zorgen wij er namelijk voor dat u bij de uitlevering van het meubilair zo weinig mogelijk hinder ondervindt.

Wij ontzorgen u door:

  • de uitlevering van het meubilair (datum en tijdstip) in overleg met u te plannen.
  • het meubilair in de desbetreffende ruimtes te brengen (inhuizen).
  • het meubilair te ontdoen van eventueel aanwezig verpakkingsmateriaal. Retourname van dit verpakkingsmateriaal.
  • het meubilair op te stellen, aan de hand van plattegronden.
  • het meubilair, waar nodig, ter plekke te monteren en in te stellen.

Wij werken met vaste teams voor logistiek en montage. Hierdoor bent u verzekerd bent van een correcte levering en deugdelijke plaatsing.

Nieuws van uw schoolinrichter

Op deze pagina leest u het nieuws van Galvanitas. Onze nieuwsberichten van Facebook en Instagram worden hier gedeeld.

schoolinrichter

Galvanitas op Facebook

Galvanitas in de allereerste uitgave van het E-magazine van de Nationale Sport Vakbeurs

Zoals vele andere standhouders vonden wij samen met Nationale Sport Vakbeurs een alternatieve manier om zichtbaarheid en aandacht te genereren. Vanwege het feit dat de beurs te Gorinchem dit jaar geen doorgang kon vinden, werd om een creatieve oplossing gevraagd. Deze creatieve oplossing is wat ons betreft gevonden! Dank Lion Blok en Timo Lemmens!

Galvanitas | Sterk in stadionstoelen!

Ons artikel in het E-magazine: nationalesportvakbeurs.nl/emagazine/01/104/

#tribunestoel #Stadionstoel #stadioninrichting #Installatie #vipstoel #businessseat #stadiumseating #Tribune #sportaccommodatie
... Bekijk meerBekijk minder

1 maand geleden  ·  

Bekijk op Facebook

Wij gaan verhuizen | productie naar Nederland!

Vanaf maart 2021 verhuizen wij met onze productie van Slowakije naar Etten-Leur.

Eind maart 2021 zullen wij onze intrek hebben genomen bij de fabriek waar ons schoolmeubilair dan al geproduceerd wordt. Momenteel zijn wij druk doende om de verhuizing in goede banen te leiden. Productie dichter bij huis maakt ons flexibeler en geeft ons nieuwe mogelijkheden om weer mooie Hollandse #galvanitas producten te ontwikkelen.

Onze adresgegevens wijzigen, maar ons telefoonnummer blijft 0162-454355.

#schoolinrichting #schoolmeubilair #onderwijs #schoolstoel #schooltafel #schoolmeubelen #leeromgeving #schoolinrichter
... Bekijk meerBekijk minder

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op Facebook

VIP stoelen op proef bij de Koninklijke Belgische Voetbalbond!

Vandaag plaatsten wij, in opdracht van Supaturf Sports Belgium BVBA, de eerste VIP-stoelen op de hoofdtribune op het complex van Royal Belgian FA te Tubize.

De 16 stuks kunstleder gestoffeerde stoelen zijn voorzien van het KBVB logo. De grafietkleurige stoffering geeft de stoelen een luxe uitstraling. Wij gaan ervan uit dat de stoelen in de smaak zullen vallen en hopen op een vervolg. Op dit moment vallen de nieuwe stoelen nogal uit de toon, tussen de bestaande rode klapstoelen 🙂

#tribunestoelen #stadionstoelen #businessseats #vipstoel #galvanitas #stadiumseating #Stadiumfurniture #stadion #stadioninrichting
... Bekijk meerBekijk minder

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op Facebook

Einstein is op weg naar school!

Met "Einstein" brengen wij een nieuwe duurzame leerlingenstoel voor het Primair Onderwijs op de markt die werkelijk alles in zich heeft. Zo heeft Einstein heeft een gepatenteerde verstelbare voetenplank, welke met één hand te bedienen is. Deze praktische leerlingenstoel is passend voor elke leerling. Einstein is stapelbaar en ophangbaar aan het tafelblad.

De stoel is leverbaar in 2 maatvarianten en heeft de vertrouwde Galvanitas/Pagholz stoelzitting. Pagholz stoelzittingen zijn in hoge mate kras- en slijtvast en stootbestendig. Uw stoelen blijven hierdoor langer "als nieuw". Bovendien is Pagholz, vanwege het unieke productieproces, antibacterieel en brandvertragend.

De eerste stoelen staan klaar voor vertrek naar school. Wij zijn ervan overtuigd dat er nog veel Einsteintjes zullen volgen! 🙂

Einstein op proef? Bel 0162-454355 of email office@galvanitas.nl

#schoolmeubilair #schoolinrichting #schoolstoel #galvanitas #verstelbarestoel #pagholz #patent
... Bekijk meerBekijk minder

3 maanden geleden  ·  

Bekijk op Facebook

Galvanitas @work!

Vandaag installeerden wij in opdracht van Supaturf Sports Belgium BVBA de tribunezitjes op 2 identieke tribunes op het complex van Royal Belgian FA te Tubeke. De zitjes uiteraard in de kleuren van de Belgische vlag 🙂

Binnen een jaar wordt het complex in Tubeke écht het epicentrum van het Belgische voetbal. In de lente van 2021 verhuist de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) naar het fonkelnieuwe complex in Tubeke. Voor die tijd staan nog legio aan werken gepland.

Het nieuwe complex in Tubeke past in de ambitie van KBVB om de voetbalcultuur in België te veranderen. Het is een belangrijke pijler in de ambitie om de Europese en internationale top na te streven. Het project is uniek en state of the art!

Trots dat wij al een bijdrage aan mochten leveren aan dit mooie project!

#galvanitas #tribunestoel #KBVB #sportinstallaties #stadioninrichting #stadionmeubilair #topsportaccommodaties
... Bekijk meerBekijk minder

4 maanden geleden  ·  

Bekijk op Facebook

Inrichting leerplein bij Kindcentrum De Brug te Akersloot

Bij Kindcentrum De Brug te Akersloot mochten wij o.a. de inrichting van het leerplein verzorgen. De kernwaarden van De Brug werden door onze ontwerpstudio op creatieve wijze vertaald naar een vrolijke en speelse, maar ook rustige en natuurlijke, leeromgeving! Voor dit project werden diverse meubelstukken op maat geproduceerd.

Graag delen wij foto's van het eindresultaat met jullie. Wij zijn er trots op!

#schoolinrichting #studiogalvanitas #schoolmeubilair #maatwerkinterieur #galvanitas #interieurontwerp
... Bekijk meerBekijk minder

4 maanden geleden  ·  

Bekijk op Facebook

Oplevering bij KVC Westerlo!

Afgelopen week werd de hoofdtribune van KVC Westerlo voorzien van circa 1.200 nieuwe tribunestoelen. Naast een 700-tal gele kuipstoelen voor het ticketpubliek, plaatste montageteam Toora Benelux ongeveer 500 stoelen met opdekstoffering en clublogo voor de businessclub houders.

Het eindresultaat mag er zijn!

#stadioninrichting #tribunestoel #galvanitassport #businessseat #vipstoel #Installatie
... Bekijk meerBekijk minder

5 maanden geleden  ·  

Bekijk op Facebook

Werk in uitvoering | safe standing bij AZ te Alkmaar

Op dit moment zijn wij in het AFAS stadion van AZ Alkmaar bezig met de installatie van in totaal circa 1.100 safe-standing plaatsen. Deze sta-zitplaatsen worden gerealiseerd op de van der Bentribune en de vakken W en X1.

Onze safe standing plaatsen zijn -als leuning- getest en voldoen aan de laatste UEFA normen (testrapport is op aanvraag verkrijgbaar). Engineering en productie volledig in eigen huis. De installatie wordt uitgevoerd door ons vast montageteam van Toora Benelux.

Hartelijk dank aan AZ Alkmaar voor de mooie opdracht en het vertrouwen. Onze kuipstoeltjes op genoemde tribunes maken graag plaats voor deze nieuwe, mooie, sta-zitplaatsen!!

#SafeStanding #engineering #stadioninrichting #tribunestoelen #galvanitassport #stazit #stadiumseating

Ook interesse? Bel 0162-454355 of mail office@galvanitas.nl
... Bekijk meerBekijk minder

6 maanden geleden  ·  

Bekijk op Facebook

Mooie opdracht van KVC Westerlo!

Onlangs verkregen wij de opdracht voor nieuwe tribunestoelen voor KVC Westerlo. In stadion 't Kuipje gaan wij op de hoofdtribune circa 1200 stuks nieuwe stoelen plaatsen, waaronder een kleine 500 stuks stoelen voor de business houders. Deze stoelen worden voorzien van een opdekstoffering, met clublogo in de rugleuning.

In onze overeenkomst met KVC Westerlo hebben wij ook het demonteren van de oude stoelen opgenomen. Dit werk (fase 1) is inmiddels nagenoeg voltooid. De nieuwe stoelen zullen begin augustus worden geplaatst.

Dank KVC Westerlo voor de mooie opdracht en het vertrouwen. Op naar een mooi eindresultaat!

#stadioninrichting #tribunestoelen #galvanitassport
... Bekijk meerBekijk minder

7 maanden geleden  ·  

Bekijk op Facebook

Ons nieuwe inspiratie lookbook is uit!

Bent u op zoek naar inspiratie voor uw nieuwe schoolinrichting? In ons lookbook 2020 vindt u tal van inrichtingsvoorbeelden met foto’s van gerealiseerde projecten. U doet gegarandeerd mooie nieuwe ideeën op voor de inrichting van uw school!

Gelijk online inspiratie opdoen? galvanitas.nl/pdf/lookbook-2020/

Een hardcopy aanvragen? Bel 0162-454355 of mail office@galvanitas.nl

#studiogalvanitas #schoolinrichting #inspiratie #lookbook #galvanitas #schoolinrichter #schoolmeubilair #schoolmeubelfabrikant #schoolmeubelen
... Bekijk meerBekijk minder

8 maanden geleden  ·  

Bekijk op Facebook

Galvanitas design klassiekers bij De Eindexamen Geschiedenis Quiz!

Op woensdag 27 mei vonden de opnames plaats voor De Eindexamen Geschiedenis Quiz. Een meeslepende kennisquiz vol leuke filmfragmenten, veelzeggende schilderijen en ‘vreemde’ objecten onder leiding van quizmaster Jeroen Pauw. Een aantal eindexamenleerlingen, maar ook Alexander Pechtold, Daphne Bunskoek en rapper Donnie worden onderworpen aan een pittige geschiedenisquiz.

Galvanitas leverde, met dank aan De Machinekamer, het meubilair voor de opnames. Onze S16 stoelen en TD4/Vespucci tafels komen goed tot zijn recht in De Eregalerij van het Rijksmuseum!

S16 stoelen zijn voor de scholen verkrijgbaar bij Galvanitas. B2B en particulier exclusief bij De Machinekamer.

De uitzending van de Eindexamen Geschiedenis Quiz is op woensdag 3 juni, 20.25 uur, NPO 2. Kijken dus!

#S16 #galvanitas #designfurniture #dutchdesign #schoolmeubilair #schoolinrichting #schoolinrichter #schoolmeubelfabrikant
... Bekijk meerBekijk minder

8 maanden geleden  ·  

Bekijk op Facebook

Ook voor de inrichting van uw science lokalen!

Ons bedrijf heeft een volledig assortiment meubilair voor de inrichting van uw science omgeving. Wij hebben namelijk de exclusieve vertegenwoordiging voor het volledige meubelprogramma van de Duitse fabrikant Synergie Mobiliar GmbH voor Nederland.

Bent u op zoek naar een ruimtebesparende oplossing voor uw science lokalen? Onze compacte, elegante, Volta energiekolom biedt u deze oplossing. Wenst u een meer flexibele inrichting? Door toepassing van ons AccoLift plafondsysteem zijn er geen aansluitingen voor elektra en gas vanuit de vloer. Hierdoor kan de ruimte flexibel worden benut. Overdag science en 's-avonds en informatieavond!

U bent voor de inrichting van uw biologie, natuurkunde en scheikundelokalen bij ons in goede handen! Bel 0162-454355 of mail office@galvanitas.nl

#science #sciencelokalen #Binas #binask #schoolinrichting #schoolinrichter #schoolmeubilair #schoolmeubelfabrikant

Check onze science pagina voor meer informatie. www.galvanitas.nl/science-meubilair/
... Bekijk meerBekijk minder

8 maanden geleden  ·  

Bekijk op Facebook

Hernieuwde samenwerking Galvanitas en A2S/Pagholz!

Vanaf midden jaren ‘50 tot 2016 hebben de Duitse fabrikant A2S en Galvanitas succesvol samengewerkt op de Nederlandse markt voor schoolmeubilair.

Trots en verheugd zijn wij om te kunnen berichten dat deze samenwerking weer hernieuwd is. Vanaf heden voert Galvanitas, naast het eigen assortiment schoolmeubilair, het schoolmeubelprogramma van A2S in Nederland. Ook is Galvanitas weer dè leverancier van Pagholz stoelen voor de Nederlandse scholen.

De voordelen van onze hernieuwde samenwerking:

- een volledig assortiment schoolmeubilair voor alle onderwijsconcepten

- meubellijnen in diverse prijssegmenten

- oude, vertrouwde Duitse kwaliteit, in combinatie met Hollandse creativiteit

- nalevering en serviceverlening op uw bestaande Galvanitas/Pagholz schoolmeubilair

Bel 0162-454355 voor meer informatie. Een mailtje naar office@galvanitas.nl kan natuurlijk ook.

#schoolmeubilair #schoolinrichting #schoolinrichter #schoolmeubelfabrikant #schoolmeubelleverancier #schoolmeubelen #galvanitas
... Bekijk meerBekijk minder

8 maanden geleden  ·  

Bekijk op Facebook

Bij het Commanderij College te Gemert en Beek en Donk mochten wij diverse ruimtes van meubilair voorzien. Hierbij een impressie.

#galvanitas #studiogalvanitas #schoolinrichting #teamkamer #interieurontwerp #schoolinrichter #schoolmeubilair #schoolmeubilairleverancier
... Bekijk meerBekijk minder

11 maanden geleden  ·  

Bekijk op Facebook

Overige berichten

    Galvanitas, dan zit je goed!