Nieuws

Op deze pagina kunt u alle nieuwsberichten lezen van uw schoolinrichter Galvanitas. Deze pagina wordt wekelijks geüpdatet, zodat u steeds van het laatste nieuws op de hoogte bent. Ook de nieuwsberichten van Instagram en Facebook worden op deze pagina gedeeld.

GALVANITAS, NIET ALLEEN DÈ SCHOOLINRICHTER!

Wist u trouwens dat Galvanitas niet alleen bekend is als schoolinrichter, maar ook fabrikant en leverancier is van stadioninrichting? Tribunestoelen, dug-outs, de inrichting van kleedruimtes, kantine en sponsorhome; ons bedrijf heeft een compleet assortiment voor de inrichting van elke sportaccommodatie en tribune. Feyenoord, AZ, NAC, FC Antwerp, FC Twente, Sportpaleis Antwerpen, SC Heerenveen, het zijn allemaal klanten van Galvanitas Sport. Nieuwsgierig? Ga snel naar http://www.galvanitassport.nl

schoolinrichter

Galvanitas op Instagram

Galvanitas op Facebook

Niet alleen voor uw schoolinrichting!

Wat u misschien niet weet: ons bedrijf levert niet alleen de inrichting voor uw school of stadion. Bij Wastepoint Afvalbeheer BV te Maarsbergen mochten wij de volledige inrichting van de kantoren en gemeenschappelijke ruimte verzorgen. Onze studio voor styling en design zorgde voor een interieurontwerp wat een perfecte match bleek te zijn met het programma van eisen en de sfeerbeleving van de klant.

Het voormalige oude schoolgebouw is omgetoverd tot een moderne en sfeervolle werkomgeving met karakter!

#studiogalvanitas #schoolinrichting #schoolinrichter #interieurontwerp #interieuradvies #totaalinrichting
... Bekijk meerBekijk minder

1 maand geleden  ·  

Bekijk op Facebook

Onze laatste levering voor onze zomersluiting. Laat die PC's nu maar komen!
Vanaf 19 juli t/m 11 augustus zijn wij gesloten om te genieten van de zomer. Voor iedereen fijne vakantie gewenst!

#schoolinrichting #schoolmeubilair #schoolinrichter #galvanitas
... Bekijk meerBekijk minder

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op Facebook

Welkom terug!

Op vraag van Koninklijke Visio, expertisecentrum voor slechtziende en blinde mensen, hebben wij het bureau Ergovisie weer in productie genomen. Dit bureau werd voor het laatst in 2015 geproduceerd en wordt nu, vanwege hernieuwde interesse, weer in ons kernassortiment opgenomen. Het bureau werd in 1992 in nauw overleg met Visio ontwikkeld als praktische en budgetvriendelijke oplossing voor de leslocatie van Visio in Grave.

Interesse? office@galvanitas.nl of 0162-454355

#schoolinrichting #schoolmeubilair #schoolinrichter
... Bekijk meerBekijk minder

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op Facebook

Oplevering bij O.S.G. Westfriesland te Hoorn bijna zover!

Bij O.S.G. Westfriesland te Hoorn mochten wij, in het kader van de nieuwbouw, het meubilair voor de volledige BINAS omgeving leveren. In de verschillende practicum ruimtes werden diverse producten uit het Galvanitas-Volta-programma opgenomen: organische werkeilanden, Volta energiezuilen en Volta docententafels.

Bedankt O.S.G Westfriesland voor het vertrouwen en de mooie opdracht. Veel leerplezier in de nieuwe omgeving!

Het is een inspirerende en moderne leeromgeving geworden.
... Bekijk meerBekijk minder

3 maanden geleden  ·  

Bekijk op Facebook

Onze Topalit tafelbladen. Al meer dan 30 jaar exclusief verkrijgbaar bij Galvanitas!
Topalit tafelbladen kunnen tegen een stootje en zijn in hoge mate slijt- en krasbestendig. Uw leelingtafels bijven langer "als nieuw". Topalit is duurzaam en milieuvriendelijk geproduceerd.

#galvanitas #topalit #topalittafelblad #schoolmeubilair #schoolinrichting #totaalinrichting #leerlingtafel
... Bekijk meerBekijk minder

5 maanden geleden  ·  

Bekijk op Facebook

Galvanitas bij Betreden Op Eigen Risico!

Voor wie het gemist hebben hierbij een kort fragment uit de opname van dit TV programma. Ons meubilair komt goed tot zijn recht, zo vinden wij zelf!
... Bekijk meerBekijk minder

6 maanden geleden  ·  

Bekijk op Facebook

Oh, wat zijn ze mooi!

Onze designklassiekers S16 en S17 zijn nu ook verkrijgbaar in frisse, eigentijdse kleuren. Alleen voor de scholen rechtstreeks verkrijgbaar bij Galvanitas. Informeer bij ons naar de (kleur)mogelijkheden! Bel 0162-454355 of mail office@galvanitas.nl

#galvanitas #galvanitasschoolmeubilair #galvanitasschoolinrichting #schoolinrichting #schoolmeubilair #galvanitass16 #galvanitass17 #designklassieker #dutchdesignclassic #stoels16 #stoels17
... Bekijk meerBekijk minder

7 maanden geleden  ·  

Bekijk op Facebook

Galvanitas' S16 en Vespucci op NPO3!

Op 17 februari vond de opname plaats voor het KRO-NCRV programma "Betreden op eigen Risico"; een programma voor kinderen in de leeftijd van 11-15 jaar.

Galvanitas verzorgde op verzoek het meubilair in de mediapatio voor deze opname. Onze designklassiekers S16 en Vespucci komen mooi in beeld en goed uit de verf. De uitzending van Betreden op eigen Risico is op zaterdag 9 maart om 18:10 uur op NPO3. Uiteraard komen wij ook voorbij op de aftiteling.

Kijken dus!

#schoolinrichting
... Bekijk meerBekijk minder

7 maanden geleden  ·  

Bekijk op Facebook

Slaap lekker met Galvanitaszzzzzz....
Met als uitgangspunt onze designklassieker stoel S16, is er nu ook een S16 bijzettafeltje en zelfs een S16 bed!

Voor de fijnproever nu verkrijgbaar bij Veldeman Bedding.
... Bekijk meerBekijk minder

8 maanden geleden  ·  

Bekijk op Facebook

R.K. Basisschool De Hofstee te Julianadorp | Fase 1 inrichting leerpleinen hal, bovenbouw en entresol.

Studio Galvanitas wist voor deze school het winnende ontwerp te presenteren. Het eindresultaat mag er weer zijn, op naar fase 2 en 3 in 2019!

Fase 1 werd gerealiseerd op vrijdag 14 december.

#interieurontwerpschoolinrichting #interieuradviesschoolinrichting #studiogalvanitas #schoolinrichting
... Bekijk meerBekijk minder

9 maanden geleden  ·  

Bekijk op Facebook

Beter vroeg dan te laat!

Wij wensen jullie, onze vrienden en volgers, alvast fijne feestdagen en een gezond en succesvol 2019 toe. De kerststemming zit er bij ons al in....Graag tot in 2019!
... Bekijk meerBekijk minder

9 maanden geleden  ·  

Bekijk op Facebook

GALVANITAS LEERBEDRIJF!

Per 3 december zijn wij door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven erkend als leerbedrijf. Hier zijn wij trots op! Als leerbedrijf onderstrepen wij het belang van opleiden in de praktijk. Wij hebben de erkenning voor de opleiding tot interieuradviseur en ruimtelijk vormgever en bieden in die hoedanigheid stageplaatsen binnen ons bedrijf.

Volg jij een MBO opleiding tot interieuradviseur of ruimtelijk vormgever en vind je het leuk om je creativiteit in de praktijk te brengen? Bij Galvanitas maak je deel uit van een enthousiast en dynamisch team. Je werkt in "Studio Galvanitas" aan het winnende ontwerp voor diverse projecten in de schoolinrichting. Interesse? Bel 0162-454355 of email britt.koopman@galvanitas.nl
... Bekijk meerBekijk minder

9 maanden geleden  ·  

Bekijk op Facebook

Het is bijna zover! Ons project bij AFAS Stadion Achter de Kazerne, thuishaven van KV Mechelen, is op een haar na gevild. Galvanitas leverde en plaatste ca 3.000 businesseats, zitplaatsen voor de pers en nieuwe dugouts op en bij de nieuwe hoofdtribune. Wij zijn trots op dit mooie project en wensen KV Mechelen veel sportief succes toe! ... Bekijk meerBekijk minder

9 maanden geleden  ·  

Bekijk op Facebook

Ons meest recente project: de herinrichting van de teamkamer bij CBS De Bron te Bolsward. Conform de wens van de school is een variatie in niveau's gecreëerd (lounge-, vergader- en sta) en werd het een speels en kleurrijk geheel. Met dank aan Studio Vlijter!

#schoolinrichting
... Bekijk meerBekijk minder

10 maanden geleden  ·  

Bekijk op Facebook

Winteractie bij Galvanitas!

Van 1 december t/m 21 maart ontvangt u, bij bestelling van elke Hipper kast, 10 stuks Gratnell's schuifladen als korting!

Kijk op shop.galvanitas.nl/product-categorie/kasten/hipper/ voor het volledige assortiment Hipper kasten. In de shop ziet u ook de "normale" prijzen
... Bekijk meerBekijk minder

10 maanden geleden  ·  

Bekijk op Facebook

Overige berichten

  • Ter versterking van onze studio voor styling & design zijn wij op zoek naar een interieurvormgever. Als interieurvormgever fungeer je als eerste aanspreekpunt voor zowel de collega-adviseurs als de klanten. Je vertaalt het pakket van eisen en wen

  • Galvanitas stijlicoon S17 in Proef!Hospitality #06 van Satelliet!

  • Wij zijn blij om te kunnen berichten dat Jessica van Loon ons team, specifiek onze verkoop-binnendienst, per 1 juni komt versterken! Jessica is zeker geen onbekende voor ons en voor onze klanten. Zij werkte eerder al 18 jaar voor Galvanitas in een ze

  • Precies 83 jaar geleden…..!

Galvanitas, dan zit je goed!