Over Galvanitas

De schoolmeubelfabrikant

Galvanitas ontwikkelt, produceert en vermarkt een eigen assortiment schoolmeubilair voor alle leeftijden. Voor kleuters, schoolkinderen, tieners en studenten. Wij zijn trots op onze producten, die bewijzen dat kwaliteit, zitcomfort, prima prijs en vernieuwing perfect te combineren zijn. Ons meubilair is eigentijds en tijdloos tegelijkertijd.

Galvanitas is eigenzinnig en kent haar plek in de markt. Onze klanten bepalen ons denken en doen. Als wij kunnen, doen wij dingen anders. Wij geloven al sinds 1934 in onze eigen koers!

Onze missie

We willen trendsettend zijn voor een inspirerende leeromgeving, die aansluit bij de identiteit en uitstraling van de onderwijsinstellingen voor wie wij werken. Een actieve en gezonde zithouding draagt bij aan een maximale beleving en concentratie.

Onze visie

Galvanitas heeft een leidende rol in de innovatie van een actieve en gezonde zithouding binnen de onderwijssector. Door het ontwikkelen van duurzame producten die de gezondheid en concentratie bevorderen van schoolgaande jeugd en (jong)volwassenen combineren wij innovatie met de identiteit en uitstraling van de organisatie.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

We ondernemen graag op een maatschappelijk verantwoorde manier en zijn ervan overtuigd dat iedereen de kans moet krijgen om mee te doen. Daarom werken we al jaren samen met Stichting Prisma. Prisma realiseert participatie, ontspanning en ontwikkeling voor mensen met een (verstandelijke) beperking. Bij Galvanitas assisteren Prisma collega’s bij de assemblage van het Galvanitas schoolmeubilair. De extra handjes maken ons werk wat lichter. De aanwezigheid van de Prisma collega´s geeft ons een extra sprankel.

Waarom schoolmeubilair van Galvanitas?

 

  • Compleet assortiment schoolmeubilair
  • Ergonomisch verantwoorde kwaliteit in combinatie met design
  • Prima prijs
  • Vernieuwend
  • Duurzame en kwalitatieve maatwerkoplossingen
  • Ervaring sinds 1934!
  • Je zit altijd goed

Galvanitas, dan zit je goed!