Brochure schoolinrichting

schoolinrichting

Schoolinrichting van Galvanitas

Galvanitas levert u een u een complete en professionele schoolinrichting. U kunt bij ons terecht voor al uw inrichtingsvraagstukken. Wij hebben, vanwege onze jarenlange ervaring, alle expertise in huis om uw project tot een succes te maken.

Dienstverlening

Wij leveren niet alleen ergonomisch en kwalitatief gezien goed meubilair. Ook verlenen wij u onderstaande diensten, om u te ontzorgen.

  • interieuradvies en interieurontwerp
  • productie, levering, plaatsing en montage
  • mogelijkheden tot maatwerk en interieurbouw
  • professionele projectbegeleiding

Onze klanten kunnen u het beste uitleggen, waarom Galvanitas een goede partner is voor uw schoolinrichting. Graag verwijzen wij u naar onze referenties, omdat u dan een objectief beeld krijgt van ons kunnen.

Laat u inspireren!

Graag nodigen wij u uit om hier alvast door onze brochures te bladeren, om alvast de nodige inspiratie voor uw schoolinrichting op te doen. Natuurlijk hopen wij dat u ons uitnodigt om mee te denken over de optimale inrichting van uw school of onderwijsinstelling, om samen tot een inrichting van topkwaliteit te komen. Graag maken wij voor u een interieurontwerp.

Het lookbook is het boekje met de oranje omslag, rechts onder aan deze pagina. In dit boekje leggen wij u uit, hoe het ontwerptraject er bij ons uit ziet. Ook ziet u uiteraard een aantal van onze gerealiseerde projecten. Er wordt continu gewerkt aan het updaten van het lookbook, omdat wij u natuurlijk ook onze meest recente projecten weer willen laten zien.

Naast het doorbladeren van ons lookbook, kunt u ook al een kijkje nemen in onze prijslijst/catalogus. Dit is het boekje links onder aan deze pagina, met de grijze omslag. Wij hebben ervoor gekozen om onze producten en prijzen duidelijk zichtbaar aan u te presenteren, omdat dit voor u van nut kan zijn bij het op de begroting krijgen van uw project.

Laat u inspireren door de creativiteit van onze ontwerpstudio Studio Galvanitas!

Klik op bovenstaande afbeelding
om de prijslijst 2020 door te bladeren!

Klik op bovenstaande afbeelding
om het lookbook 2020 door te bladeren!

Galvanitas, dan zit je goed!