Brochure

schoolinrichting Galvanitas

Schoolinrichting van Galvanitas

Galvanitas levert u een u een complete en professionele schoolinrichting. U kunt bij ons terecht voor al uw inrichtingsvraagstukken. Wij hebben, vanwege onze jarenlange ervaring, alle expertise in huis om uw project tot een succes te maken.

Wij leveren niet alleen ergonomisch en kwalitatief gezien goed meubilair, maar bieden u ook onderstaande diensten, om u te ontzorgen.

  • interieuradvies en interieurontwerp
  • productie, levering, plaatsing en montage
  • mogelijkheden tot maatwerk en interieurbouw
  • professionele projectbegeleiding

Onze klanten kunnen u het beste uitleggen, waarom Galvanitas een goede partner is voor uw schoolinrichting. Graag verwijzen wij u naar onze referenties, omdat u dan een objectief beeld krijgt van ons kunnen.

Laat u inspireren!

Graag nodigen wij u uit om hier alvast door onze brochure “voor alle leeftijden” te bladeren, om alvast de nodige inspiratie op te doen. Natuurlijk hopen wij dat u ons uitnodigt om mee te denken over de optimale inrichting van uw school of onderwijsinstelling, om samen tot een inrichting van topkwaliteit te komen.

Naast het bladeren in onze brochure, kunt u ook al een kijkje nemen in onze prijslijst/catalogus. Dit is het boekje rechts onder aan deze pagina, met de grijze omslag. Wij hebben ervoor gekozen om onze producten en prijzen duidelijk zichtbaar aan u te presenteren, omdat dit voor u van nut kan zijn bij het op de begroting krijgen van uw project.

Aan ons projectenboekje wordt momenteel gewerkt. In dit boekje tonen wij u onze complete, recent gerealiseerde, inrichtingen. Met het projectenboekje zult u ook geïnspireerd worden door de creativiteit van onze studio voor interieurontwerp.

Heeft u liever een papieren versie van onze brochure en/of prijslijst? Wij sturen met plezier een exemplaar toe. En als het enigszins kan, komen we de brochure persoonlijk bij u brengen.

Galvanitas Schoolmeubilair

Klik op bovenstaande brochure om hem door te bladeren!

Galvanitas Schoolinrichting

Klik op bovenstaande prijslijst om hem door te bladeren!

Galvanitas, dan zit je goed!