Over Galvanitas

Schoolmeubelfabrikant

Galvanitas is schoolmeubelfabrikant en ontwikkelt, produceert en vermarkt een eigen assortiment schoolmeubilair. Wij zijn trots op onze producten. Deze bewijzen namelijk dat kwaliteit, zitcomfort, prima prijs en vernieuwing perfect te combineren zijn. Ons meubilair is eigentijds en tijdloos tegelijkertijd, waardoor het een visitekaartje is voor uw school.

Zoekt u een partner, om uw nieuwe inrichting vanaf het begin te begeleiden? Dan bent u bij Galvanitas aan het goede adres! Graag voorzien wij u van gedegen advies en een 3D interieurontwerp, zodat u ziet wat u krijgt. Samen met u realiseren wij een inrichting met een WOW-effect. Wij begeleiden uw project van A tot Z. Ook bieden wij u voldoende mogelijkheden in maatwerk, om uw speciale wensen te realiseren. Kijk bij onze projecten, om een idee te krijgen van onze mogelijkheden.

Galvanitas is eigenzinnig en kent haar plek in de markt. Onze klanten bepalen ons denken en doen. Als wij kunnen, doen wij dingen anders. Wij geloven al sinds 1934 in onze eigen koers!

Galvanitas Schoolmeubelfabrikant
Onze missie

We willen trendsettend zijn voor een inspirerende leeromgeving, die aansluit op de identiteit en uitstraling van de klant. Een actieve en gezonde zithouding draagt bij aan een maximale beleving en concentratie.

Onze visie

Galvanitas heeft een belangrijke rol in het bevorderen van een actieve en gezonde zithouding binnen de onderwijssector. Hiertoe ontwikkelen wij duurzame producten die de gezondheid en concentratie bevorderen. Zodoende combineren wij ``goed zitten op school`` met de identiteit en uitstraling van de organisatie.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij ondernemen graag op een maatschappelijk verantwoorde manier, omdat wij het vanzelfsprekend vinden dat iedereen de kans krijgt om mee te doen. Iedereen verdient namelijk een waardevol leven. Daarom werken we al jaren samen met Stichting Prisma. Prisma voorziet in participatie, ontspanning en ontwikkeling voor mensen met een (verstandelijke) beperking. Onze Prisma collega’s helpen ons bij de montage van ons schoolmeubilair. De extra handjes maken ons werk wat lichter. Hun aanwezigheid geeft ons ook een extra impuls.

Galvanitas Schoolmeubilair
Galvanitas Schoolmeubilair
Galvanitas Schoolmeubelfabrikant

Waarom schoolmeubilair van Galvanitas?

 

  • Een complete collectie schoolmeubilair
  • De kwaliteit is goed
  • Het is ergonomisch verantwoord
  • Goed design
  • Een prima prijs
  • Er is ruimte voor maatwerk
  • Ervaring in schoolinrichting sinds 1934!
  • Je zit altijd goed!

Galvanitas, dan zit je goed!